Shenzhen Greate Century Machinery (Taikan) бе включена в “500-те предприятия на Шенжен 2020”

На 20 октомври 2020г. В Шенжен под ръководството на Китайската конфедерация на предприятията и Асоциацията на китайските предприемачи се проведе “Славни четиресет години на демонстрационна зона в родната зема – 2020г. Шенжен Топ 500 предприятия и лидери в индустрията” по време на Индустриалния форум от шенженската конфедерация на предприятията и Асоциацията на предприемачите в Шенжен. По време на форума се публикува списък и доклад за развитието на 500-те най-добри предприятия в Шенжен през 2020 г. Shenzhen Greate Century Machinery (Taikan) се класира на 226-о място! Това е с 16 позиции по-нагоре от предишната година!

Според информацията, списъкът с “Топ 500 на предприятията в Шенжен 2020” е публикуван съвместно от Конфедерацията на предприятията в Шнежен и Асоциацията на предприемачите в Шенжен. Въз основа на различни производствени и експлоатационни индекси на участващите предприятия, списъкът отразява настоящата ситуация, постижения и бъдещи тенденции за развитие на предприятията в Шенжен през 2020г. Списъкът е рейтингов и авторитетен и има голямо влияние върху предприятията в Шенжен в момента.

След продължителни години на развитие, Taikan е доказан лидер в индустрията в Шенжен и след повече от 10 години бързо развитие постига висок ръст в производителността, класирайки се на 226—то място с приходи от 2,18 млрд. Юана през 2019 г.

Shenzhen Create Century Machinery (Taikan) е открита през 2005г. Като компанията представлява високотехнологично предприятие, което интегрира научноизследоватлска и развойна дейност, производство, продажби и обслужване на интелигентно оборудване. Create Century притежава Taikan и Yuken – две марки, предлагащи машини с ЦПУ, като тук се включват стругове, обработващи центри, пробивно-резбонарязващи машини, машини за обработка на оптика, серии за гравиране на стъкло и такива, предлагащи висока и прецизна обработка. Taikan предоставя пълни решения за обработка, като предприятието има широк технически диапазон и разнообразна гама от технически продукти и се нарежда в челните класации на индустриалните предприятия в Китай.