page-header

ОБОРУДВАНЕ ЗА ПРАХОВО БОЯДИСВАНЕ

РЪЧНО ОБОРУДВАНЕ ЗА ТИП НА БЪРЗО ЦВЕТНА ПРОМЯНА VM VG1-VN
Прости и ефективни машини, предназначени за електростатично нанасяне на прахово боядисване с честа промяна на цвета в рамките на деня. Всмукването на прах е директно от кутията за прахово боядисване, което поддържа лесно бърза промяна на цвета. Оборудването е подвижно, корпусът се състои от конзола и шаси с вибрационна маса, където може да се постави кутия за прах. Всмукването на прах се постига с помощта на проводяща тръба, която поддържа перфектно флуидизиране вътре в кутията за прах и инжектор за прах над нея.
Оборудването за прахово боядисване е CE сертифицирано и отговаря на европейските норми.

РЪЧНА МАШИНА ЗА ПРАХОВО ПОКРИВАНЕ С ПРАХОВ РЕЗЕРВОАР – VM VG1
Машината за прахово боядисване е предназначена за системи за прахово боядисване, при които честотата на смяна на цвета не е много голяма. Оборудването е подвижно, корпусът се състои от конзола и шаси с резервоар за прах, където се запълва праховото покритие. Всмукването на прахово покритие се постига чрез инжектор за прахово покритие. Флуидизацията е ефективна и осигурява хомогенно покритие.
Оборудването за прахово боядисване е CE сертифицирано и отговаря на европейските норми.

VG1 КОНТРОЛЕР ЗА ОРЪЖИЕ И ЕЛЕКТРОСТАТИЧНИ ПУШКИ ЗА ПРАХОВО ПОКРИТИЕ
Пистолетът за прахово боядисване VM е напълно демонтируем. Дизайнът на дръжката на пистолета осигурява ергономична употреба, а не оператор на гуми, докато се нанася покритие. Каскадата с високо напрежение има дълъг живот, уплътняването предотвратява всеки контакт с прахово покритие в тази област, като рискът е сведен до минимум. Лесно се заменя в случай на повреда. Добре проектираната електродна група и дюзата осигуряват перфектно поляризиращо и хомогенно покритие на повърхностите по време на нанасяне. С подобрената спусъчна система рискът от повреда е сведен до минимум.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Тип пистолет Система Corona
Поляризация Отрицателна
Каскадно входно напрежение 0-10,5V DC
Изходно напрежение 100 kV
Изходен ток 0 -150 µA
Изход на прах (3,5 бара) 500 g / min
Клас на защита IP 54
Дължина на кабела за напрежение
Дължина на маркуча за прах
Тегло на пистолета (бруто) 443 g (без кабел)
Работна температура -20-50 ° C
Електрод за пистолет Ø16-20-24mm deflectör + дюза