Основана през 1954 г., Victor Taichung Machinery Works започва дейността си с производството на конвенционални стругове в Тайван и сега непрекъснато доставя стругови центри с ЦПУ и обработващи центри, като посвещава работата си за развитие на научноизследоватлската и развойна дейност и иновациите. С повече от 65% собствено производство и собствена леярна, предлагаща надеждни чугунени отливки Meehanite®, гарантира допълнително качество на машините си.

Victor Taichung силно подкрепят “Технологични иновации и превъзходство на качеството” и фирмата е напълно отададена на мисията си непрекъснато да разработва нови поколения металообработващи машини. Също така, Victor внедри същите концепции и идеи, при отварянето на новата си интелигентна фабрика на стойност 120 милиона долара през януари 2020 г. Общата площ на новия интелигентен заводски комплекс е близо 64 000 кв.м., под чиито покрив се помещава производствена сграда с площ от 47 000 кв.м. на три етажа и обхваща автоматизирано съхранение на части и обработка на материали, автоматизирани безпилотни обработващи линии и монтажни площи.

Всяка зона се обслужва от автоматично управлявани превозни средства за събиране, транспортиране, товарене и разтоварване на машините, за да се гарантира, че компонентите са готови за монтаж.

“Всичко което сме внедрили в нашите системи за корпоративно планиране на ресурси и изпълнение на производствения процес е интелигентно и адаптивно. Новият фабричен комплекс на Виктор Тайчунг в централен Тайван има за основна задача да произвежа по-качествено оборудване, доставено навреме. Понастоящем производствените линии за производство на металообработващи машини работят независимо и непрекъснато, докато мениджърите на заводите наблюдават операциите от разстояние на мобилните си устройства. Интелигентните машини на компанията, роботизираните съоръжения, сензорите и автоматизираните складови устройства са свързани чрез индустриална IoT система на компанията.”, сподели Берт Хуан – председателят на Виктор Тайчунг.