Taikan Precision е отличен като “Най-добър доставчик на оборудване на годината”

При срещата на върха с “Новата сила на мобилните устройства” и “Китайска награда за мобилен телефон”, на която беше домакин Асоциация на индустриите за комуникации в Китай и Guangdong Touching Industry и беше проведена в хотел Avant-Garde в Шенжен, където Taikan Precision бе похвалена за изключителния си принос и опит в производството на металопробивни машини с ЦПУ и машини за обработка на стъкло. Бе връчена награда – трофейна чаша от Китайската асоциация на комуникационните индустрии.   

Господин Luo Yuyin от Create Century Company изнесе реч при проведената среща на върха и изрази специални благодарности за вниманието и одобрението от Китайската индустрия за производство на мобилни телефони. Той наблегна на това, че компанията ще продължи да предлага висококачествени продукти и услуги за индустрията на мобилни телефони, водени от мотивирания културен дух на компанията “Отдадени и със стремеж към по-добро представяне”. Също така г-н Луо говори за приложението на машините с ЦПУ в областта на 3С индустрията (Компютри, Комуникации, Потребителска електроника), като анализира промените, които интелигентното оборудване внася в индустрията за мобилни телефони. Той демонстрира някои постижения, които компанията е постигнала относно автоматизацията, гъвкавостта и интеграцията в производството на мобилни телефони.

Понастоящем продуктовите серии на Taikan са основно за рязане на метални и задни корпуси на мобилни телефони, обработка на стъкло и прецизна обработка на части и др. С нарастващото развитие, вече повече от 10 години, Taikan се превръща във водещ доставчик на услуги от интелигентно оборудване от висок клас.