page-header

СИСТЕМИ ЗА ТЕЧНО БОЯДИСВАНЕ

КОМБИНИРАНИ БОЯДЖИЙСКИ КАБИНИ
Комбинираните кабини за пръскане са предназначени за ръчно боядисване в автомобилната индустрия с низходяща система за вентилация и сушене.
Произвежда се от изолиран корпус на панела. Инсталирани на фабричната земя или на метално мазе, въздуховодите за отвеждане са поставени на земята, Планът за чист въздух и филтриращата система са разположени на тавана, което създава чиста среда в кабината за пръскане по време на боядисването и сушенето. Опциите за боядисване или сушене се избират ръчно от контролния панел, позициите за изключване и охлаждане се контролират автоматично.
Включва стандартен тип система за осветяване и по избор Ex-зона и електрически контролен панел. Спрей кабината е напълно контролирана от PLC контролна система и сензорен панел.
Системата за управление показва кога филтрите се замърсяват. Филтрите са лесно сменяеми.
Кабината е сертифицирана по CE и е в съответствие с европейските норми.

БОЯДЖИЙСКA КАБИНА СЪС СУХИ ФИЛТРИ
Кабината е предназначена за ръчно нанасяне на боя, със странична всмукателна вентилация и суха еко филтрираща система.
Произвежда се от изолиран корпус на панел или ламарина без изолация съгласно проекта.Филтърната стена е произведена модулно от поцинкована стоманена ламарина. Има суха филтърна стена, специфична за използване за течна боя и странична всмукателна вентилация. Включва осветление, електрически контролен панел и окабеляване към контролния панел. Системата за контрол на замърсяването показва кога филтрите се замърсени. Филтрите са лесно сменяеми.
Кабината е сертифицирана по CE и е в съответствие с европейските норми.

БОЯДЖИЙСКА КАМЕРА СЪС СУХИ ФИЛТРИ ТИП ВОДНА ЗАВЕСА
Кабината е предназначена за ръчно или автоматично нанасяне на боя.
Частиците от боядисване на боя се задържат в тези кабини при водната завеса, създадена от циркулационната помпа по време на движение с въздушния поток. Второто филтриране е в задната част на водната завеса, за да се осигури филтриране, чрез измиване на въздушния поток и частиците свръхспрей, движещи се с вентилацията, създадена от вентилатора. Включва осветление, електрически контролен панел и окабеляване към контролния панел.
100% ефективност може да се получи от кабините за пръскане чрез добавяне на филтър с активен въглен към изхода на вентилатора, за да се предотврати миризмата на разтворител.
Кабините за пръскане с воден екран могат да се използват и за целите на филтрирането на прах.
Кабината е екологична, сертифицирана е по CE и отговаря на европейските норми.

ФУРНИ ЗА СУШЕНЕ НА ТЕЧНО БОЯДИСВАНЕ
Фурните за втвърдяване на течно боядисване са проектирани в различни форми и размери, като се вземат предвид детайлите и ежедневните количества, с работна температура до 150 ° C. Партидни, окачени или подови конвейерни фурни се предлагат от нашия отдел по проекти според проекта.
За отопление на фурните се използва електрическо, течно или газово гориво.
Фурните за втвърдяване не течно боядисване са проектирани според дългогодишния ни опит, за да работят с най-висока ефективност за постигане на необходимата температура с най-ниска консумация на енергия.
Фурните са сертифицирани по CE и отговарят на европейските норми.

СГЪВАЕМА (ПРИБИРАЩА СЕ) СПРЕЙ КАБИНА
Кабината за пръскане е предназначена за ръчно нанасяне на боядисване, със странична вентилация и сухи филтри.
Предимството на прибиращата се кабина за спрей е, че тя е разтегателна кабина за боя и спестява място в цеха в сгънато положение, докато не се използва. Пръскачката е екологична.
Произведено е от подвижно тяло на ножична система, изработено от правоъгълни тръбни конструкции и покрито от UV-устойчив PVC материал. Филтърната стена е произведена модулно от поцинкована стоманена ламарина. Картоненият филтър се използва като суха филтърна стена с 99,9% ефективност. Вентилаторът за пръскачка е специално проектиран, за да се използва в кабините за пръскане с течност. Включени са осветителната система, електрическият контролен панел и окабеляването към контролния панел. Системата за контрол на замърсяването показва кога филтрите се замърсяват. Филтрите са лесно сменяеми.
Спрей кабината може да бъде проектирана под положително налягане чрез добавяне на филтърна пленума към тавана в случай на високо качество на завършване.
Може да се използва и за отделно шлифоване или шлифоване на кабини.
Пръскачката е сертифицирана по CE и е в съответствие с европейските норми.

БОЯДЖИЙСКА КАБИНА ТИП КОНТЕЙНЕР
Бояджийска кабина тип контейнер е предназначена за ръчно нанасяне на боядисване със странична вентилация и система за сухо филтриране.
Кабините са самостоятелни стаи за боядисване, които могат да бъдат поставени навсякъде в работилницата или на двора. Това е добро решение за малки работилници.
Корпусът на кабината за боядисване тип контейнери е изработен от ламарина, цялата конструкция е водоустойчива заварена и боядисана с епоксиден спрей, за да стане устойчива на атмосферните условия. Състои се от топлоизолирано тяло, сух филтър и вентилатор за извличане, прозорец на страничната стена, входящ отвор за въздух и аварийна врата с паник бутон, електрически контролен панел и окабеляване. Осветителната система е взривозащитена.
Сухата филтърна система и вентилаторът с ниско ниво на шум осигуряват ефективно извличане на боя, а филтърът на вратата осигурява чиста среда без прах.
Контейнерните спрей кабини са проектирани със същия размер 20 фута или 40 фута морски контейнери за превоз. Размерите могат да бъдат персонализирани според желанието на клиента.
Контейнери са CE сертифицирани и отговарят на европейските норми.

ТЕЛЕСКОПИЧЕСКИ КАБИНА ЗА ПРЪСКАНЕ
Кабината е предназначена за ръчно нанасяне на боя, със странична всмукателна вентилация и суха еко филтрираща система.
Телескопичните кабини за пръскане са най-доброто решение за боядисване на големи размери и тежки детайли. Тялото на кабината се прави от стенни блокове, които правят тялото разтегателно, докато се движите. Движението е автоматично, осигурено от редукторна система на двигателя.
Филтърната стена е произведена модулно от поцинкована стоманена ламарина. Има суха филтърна стена, специфична за използване за течна боя, и странична всмукателна вентилация. Включва осветление, електрически контролен панел и окабеляване към контролния панел. Системата за контрол на замърсяването показва кога филтрите са замърсени. Филтрите са лесно сменяеми.
Кабината е екологична, сертифицирана е по CE и отговаря на европейските норми.